Leasing

Als alternatief voor het lineaire verbruiksmodel, waarop de huidige wereldeconomie is gebaseerd, biedt Eco Rebel Furniture, via onze partner ITC Furniture Lease, een oplossing volgens de principes van de
circulaire gebruikseconomie: Operational lease van kantoormeubilair.

Een milieubewuste keuze

Operational lease is een bewuste keuze voor de toekomst! Jij profiteert niet alleen van de economische voordelen, maar draagt ook bewust bij aan een beter milieu; de grondstoffen worden aan het einde van de levensduur hergebruikt. Bovendien zijn veel van onze producten Cradle to Cradle gecertificeerd.

Hoe werkt het?

  • Bij het leasen van kantoormeubilair bepaal jij de looptijd, je betaalt vervolgens een vast bedrag per maand voor het gebruik van het kantoormeubilair.
  • ITC Furniture Lease neemt de kosten voor de investering, het economisch risico, voor eigen rekening en blijft daardoor eigenaar van de inrichtingselementen.
  • De maandelijkse kosten worden bepaald door het volume, de aanschafwaarde, het rentepercentage, de looptijd van het contract en de restwaarde van het product.

Na de leaseperiode zijn er de volgende 3 opties:

1. Contractverlenging bij ITC Furniture Lease
2. Koop van het meubilair bij ITC Furniture Lease voor de dan geldende commerciële restwaarde
3. Modernisering door een nieuw leasecontract met ITC Furniture Lease voor nieuw meubilair

Kantoorinrichting leasen of huren via Eco Rebel Furniture

Sta jij op het punt om binnenkort nieuw duurzaam kantoormeubilair aan te schaffen?

Dan kun je traditioneel kiezen voor eigendom met alle daaraan verbonden kosten en zorgen, maar je kunt ook besluiten om de kantoormeubelen te
leasen en niet meer zelf te kopen.

Zorgeloos gebruiken in plaats van bezitten. En dat zou wel eens bijzonder interessant kunnen zijn. Dankzij dit concept kun je gemakkelijker besluiten je gebruikte kantoormeubilair te vervangen. Eco Rebel Furniture is gespecialiseerd in het op maat oplossen van de meest uiteenlopende werkplekvraagstukken. Ons doel is het altijd om de beste werkomgeving te creëren, waar iedereen optimaal kan functioneren.

Om eigenaar te worden van producten moet je altijd geld investeren in de aanschaf ervan. Als je de spullen eenmaal bezit, heb je hoe dan ook te maken met ‘cost of ownership’: dat geldt óók voor kantoormeubilair.

Waarom kiezen voor operational lease?

  • De leasemaatschappij blijft eigenaar van het meubilair. Het risico ligt dan ook bij ons. Kosten als afschrijving en reparatiekosten zitten dan ook in de prijs verwerkt. Hierdoor kun jij zorgeloos gebruik maken van het nieuwste meubilair.
  • Na afloop van het leasecontract halen wij het meubilair weer op of kun je kiezen voor een vernieuwd leasecontract met nieuw meubilair of voor het afnemen van het meubilair voor de dan geldende commercïele restwaarde.
  • Met operational lease beschikt jouw zaak altijd over het modernste meubilair dat past bij jouw werkomgeving. Jouw meubilair groeit mee met jouw bedrijf.
  • Je ontvangt een transparant contract met géén onverwachte meerkosten.

Kortom:

“Operational lease is dé oplossing voor zorgeloos gebruik van kantoormeubilair.”